Thursday, 26 January 2012

Contest I Love Hijab by Nliyate

Ada orang jemput masuk event nie =D
jom join nak ;)




a)Kenapa korang bertudung ? 
= Ikhlas dari hati, nak pahala :'D tak nak tambah dosa orang. Dan tudung membuatkan teserlahlah kecomelan, kecunngan, keanggunan, dan bla bla bla. haha. Bertudung memang awesome. Indah di mata orang, juga indah dimata-Nya
b)Bertudung buat aktiviti korang terbatas tak ?
= Selama 5 tahun memakai tudung, alhamdulillah. everything okay. Langsung tak terbatas malah lagi membanggakan,. Semua dilakukan dengan SUPERB ! weheee, , memasak pun saya takkan tanggalkan tudung ^^ Sebab saya suka. Kalau boleh, setiap masa nak pakai tudung. Luar ke dalam rumah ke, asalkan bertudung. its make my face like nur *cahaya* haha. memerah santan belakang rumah jap. jangan mare :P

Okay dah. tu je jawapan. ikhlas dari hati dan nurani :P





Done follow semua ^^
DAh like page Shawlysa , boleh check notifi sekarang ^^
dah follow page Shalysa, Follower yang ke 322. check cepat :P
dah like page jcs, check sekang.
dah follow jugak blog jcs. Follower ke 421.
dah like page shawls house, 
dah follow blog shawls house, follower ke 501 ke 502 ntah. :/
dah follow blog mak su, follower ke 276. ;)
dah like page mak su. 
done follow blog atien nabilah. Follower ke 768. :D
done follow blog Pieyza. Follower ke 106 <3
Done like page Scarfsweethoney .
Done follow blog scarfseethoney , follower ke 2858 :'D

weheee, akhirnyaa,, siap jugak, like semuanya. fuhhhh ..kesat dahi siked. 



Oh, lupaaa. saya tag anda, 


Suka? Comment jee :)

2 comments:

  1. salam , thanks sudi join . semua sponsor Athirah da follow , tapi penganjur contest nie da follow ke ? Huhu !! anyway , nice entry n picture .

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nliyate : hoho. lupaa pulak. okay done =D

      Delete